27 Ekim 2014 Pazartesi

Benim Başıma Gelmez Demeyin; Memenizi Kontrol Edin



Merhaba arkadaşlar, 

Dikkat ettiyseniz, son günlerde, internette, yazılı ve görsel basın organlarında meme kanseri farkındalığı yaratmak için çeşitli reklam kampanyaları düzenleniyor. Ekim ayı meme kanseri farkındalık ayı olarak kabul edilmiş. 

Ben de internette faaliyet gösteren bir blogger olarak üzerime düşen görevi yerine getirmek, meme kanserine dikkat çekmek ve meme kanseri ile ilgili yapmış olduğum araştırma neticesinde öğrendiğim bilgileri sizinle paylaşmak istedim. 

24 Ekim 2014 Cuma

Bana Dart Ödülü Veren Blog Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum




Bu görmüş olduğunuz resim arkadaşlarımın bana göndermiş olduğu hediyenin resmi. İsmi Dart. Sayın Hakkı Karadeniz, Bir Delinin Pembe Defteri , Havadan Sudan ve Mervsuu beni bu hediyeye layık görmüşler. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Biraz geç kaldım cevap yazmakta biliyorum, işlerim çok yoğundu o nedenle beni affedeceğinizi düşünüyorum. Ben özel olarak bu hediyeyi kimseye dağıtmıyorum çünkü ben bu hediyeyi herkese veriyorum. Hepinizi çok öpüyorum...

19 Ekim 2014 Pazar

Motivasyonunuz mu Düştü? Motivasyonunuzu Nasıl Yükselteceğinizi Biliyor musunuz?

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı şu günlerde, siz de enerjinizin düştüğünü, keyifsizleştiğinizi ve karamsarlaştığınızı mı düşünüyorsunuz? 

Bugünlerde ben de kendimi biraz yorgun hissediyorum. Çoğu zaman keyifle yaptığım şeylere dahi zaman ayıramıyorum, motivasyon ve yaşam enerjimin düştüğünü hissediyorum. 

Sebep kış mevsimi mi, yağışlı ve karanlık günler mi bilmiyorum, bugünlerde yaşam enerjimin diplere vurduğunu gözlemliyorum.

4 Ekim 2014 Cumartesi

Bugün Bayram Erken Kalkın Çocuklar!!!

Tüm blogger arkadaşlarımın, yakın çevremin, blog sayfama ve bana değer verip yorumlarını eksik etmeyen ziyaretçilerimin, 

Beni moralim bozukken yalnız bırakmayan dostlarımın, 

Postlarımı okuduklarını her halinden belli eden gerçek ziyaretçilerimin ve takipçilerimin, 

Blog serüvenimde, bir yılımı tamamlamama çok az bir süre kala bana ziyaretleri ve yorumları ile destek olan herkesin ama herkesin,

Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Neşe, sağlık, huzur, mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. 

Küçüklerime kocaman sarılıyorum, büyüklerimin de ellerinden öpüyorum efendim... 

Sevgiler ve Saygılar....

Herkese iyi bayramlar...